top of page
URHELUKUVAUS
K-E vs KUORTANE-118.JPG

URHEILUKUVAUS

HENKILÖKUVAUS

oona50_edited.jpg
kafe32.jpg

TAPAHTUMAKUVAUS

HENKILÖKUVUS
TAPAHTMAKUVAUS

Urheilukuvauksessa olemme toimineet viimeisen kahden vuoden aikan tiivisti Kiekko-Espoon niin naisten kuin miestenkin edustujoukkueiden mukana. Kuvaukset ovat kattaneet niin pelikuvat kuin pelaajakuvat nettisivuille (miehet). Palaute on ollut seuran suunnalta positiivista. Uusimpana mukaan tuli pesäpallon aluella PuMu mukaan Espoon Pesiksen rinnalle, kun toimitimme heille myös pelaajakuvat markkinointi käyttöön.

Henkilökuvauksessa olemme kuvanneet niin valmistujaiskuvia kuin myös arkisempia instagram kuvia. Kumpienkin kuvien ottaminen on aina ilo ja asiakkaiden tyytväisyys on aina etusijalla. Hinnoitteluumme ei kuulu hinnoitella kuvia yksitellen vaan asiakkaalle toimitetaan kaikki onnistuneet kuvat, jotta hänelle jää valinnan varaa sekä mahdollisimman paljon laatua käyttöön.

Tapahtumakuvaukset suunnitellaan aina asiakkaan kanssa vastaamaan tarpeita aina markkinoinnista vieraiden kiitos kortteihin ja näiden toteuttaminen kiehtoo, koska yhtään samanlaista tapahtuma ei ole vielä ollut.

ILMAKUVAUS

Ilmakuvauksen toteutamme mahdollisuuksien mukaan aina asiakkaan toiveiden mukaan sekä laadukkaalla kalustolla, mutta säävaraus toki aina läsnä.

DJI_0027.jpg
IMG_1181.jpg

MAINOSKUVAT

Mainoskvuat ovat yrityksille tärkeitä, joten niiden teettäminen ammattilaisella on usein kannattavaa laadun ja tarvittaessa muokkausten suhteen helpointa sekä säästää yrityksen oman henkilöstön aikaa.

bottom of page