top of page

videokuvaus

Videokuvauksissa toteutamme kaiken mainoksista tapahtumiin. Kaikissa toteutamme projektit tiivissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, sekä tarjoamme maksuttomat muokkaus kerran videolle tarkastelun jälkeen. Nuoren visionäärin tuottamalla videolla et jätä katsojiasi kylmäksi ota yhteyttä niin pienien kuin suurempienkin projektien kohdalla.

VALOKUVAUS

Valokuvaus on liikentoiminnasamme suurin osa-alue sekä myös laajin eli monenlaiset projektit ja keikat sujuvat mutkitta. Valokuvaukset toteutamme monella saralla ammattitaidolla sekä nuoren yrittäjän reippaudella. Jokainen kuvaus suunnitellaan ja hinnoitellaan tapauskohtaisesti jonka takia meillä ei listahintoja ole. Ota yhteyttä tai lue lisää kuvaa klikkaamalla, mikäli voisimme hoitaa kuvaus tarpeesi.

TAPAHTUMA-TUOTANTO

Tapahtumissa olemme toimineet monissa rooleissa vahvuutena on isojen kokonaisuuksien hallinta fyysistä työtä pelkäämättä. Useimissa tapahtumissa vastuu alueisiimme on kuulunut niin kalustot kuin henkilökuntakin. Tapahtumissa ota yhteyttä ja katsotaan sopiva järjestely juuri teille.

bottom of page